Vrolijke vogeltjes

Vrolijk fluitend hoppen we er in deze blog hop van Team Utopia weer op los. Fladderend door de pagina’s van mij en mijn collega demo’s.

Welkom op de bloghop georganiseerd door Team Utopia, Stampin’ Up! demonstratrices! Hoe werkt deze bloghop? Heel simpel. Onderaan dit bericht kun je verder- en terughoppen naar de websites van mijn collega’s. Zij hebben allemaal leuke projectjes gemaakt uit de nieuwe catalogus die vanaf vandaag beschikbaar is. Deze bloghop start op het blog van Tryntsje van Duren. De laatste pagina is die van Miranda Mols, teamleider van Stampin Utopia.

 

Vrolijke stempels: Feathery Friends

Mijn keuze voor deze bloghop is gevallen op de stempelset Feathery Friends. Als je de vrolijke tekeningen ziet, wil je meteen je markers of potloden pakken om te gaan kleuren! Dus wilde ik natuurlijk weer wat anders. Dus ging ik aan de slag met Aqua Painter, Stampin’ Write Markers en Stampin’ Spritzer op Watercolor Paper.

De afbeelding maakte ik waterafstotend met wit heat embossing. Mijn eerste proefje was met transparant poeder, maar omdat ik voor de kaart aquarelpapier wilde gebruiken, liep de kleur onder de tekst teveel door. Dit maakte het geheel te onleesbaar, dus stapte ik over op een witte tekst. Op de achterkant van de envelop heb ik een stempel met de tak uit dezelfde set gezet. Gebruikte kleuren: Lemon Lime Twist, Night of Navy en Tranquil Tide.

 

Lemon Lime Twist

De volgende kaart is gemaakt in één kleur: Lemon Lime Twist.

 

De techniek voor deze kaart is een stukje bewerkelijker. Ik maakte gebruik van een masker op de vogel. Vervolgens heb ik hem in verschillende tinten Lemon Lime Twist ingekleurd met de aqua painter en marker. Hoe vaker je over hetzelfde stukje heen kleurt, hoe donkerder de kleur wordt. En de nieuwe Glitter Enamel Dots (in de kleur old olive) passen er perfect bij!

 

Hop hop hop!

Ook nieuwsgierig wat mijn collega’s maakten voor deze bloghop? Hop dan door naar de pagina van Thea Vercoulen, of terug naar die van Relinde Scheepers

Ik wens je een zonnige dag vandaag!

12 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Nicoleantwoord
1 juni 2017 om 09:47

Prachtig, en wat een leuke technieken heb je gebruikt!! Je blog ziet er ook lekker strak uit, ik houd daar wel van!

Marliekeantwoord
1 juni 2017 om 12:49

Wauw, prachtige kleurencombinatie. En dan dat watercolor….zo mooi! Ik vind de watercoloreffecten die je kunt bereiken met verschillende technieken zo mooi. En ook leuk om te doen. Maar mijn resultaten zijn vaak wat minder, haha. Ik wil het te precies doen denk ik en dat gaat natuurlijk niet met watercolor. Als ik dit dan zie en lees, heb ik toch wel weer wat moed verzameld om het snel nog maar eens te proberen.

Susanantwoord
6 juni 2017 om 10:00
– Antwoord aan: Marlieke

Tof te lezen dat ik je heb geïnspireerd om het nog eens te proberen!
Om heel eerlijk te zijn ging het hier ook niet meteen goed. Eerst probeerde ik het met transparant embossing poeder. Met aquarelpapier geen succes, omdat het papier onder de afbeelding en tekst toch kleur oppakte. Een dekkende kleur op het papier bleek de oplossing.
Misschien werkt dit ook voor jou. Ik ben benieuwd naar je resultaat!

Tryntsje van Durenantwoord
1 juni 2017 om 13:21

ik hou van dit soort kaartjes. heel mooi gedaan. Dankjewel dat je meedoet met deze bloghop

Marlousantwoord
1 juni 2017 om 15:30

Oh wauw, een uitleg voor hoe zon achtergrond te maken wil ik wel! Super! Mooie kaartjes hoor!!! Liefs Marlous

Ingrid Heijnenantwoord
1 juni 2017 om 15:56

Gaaf hoor! Groetjes Ingrid

Ingridantwoord
1 juni 2017 om 16:22

Wat een leuke kaarten met deze techniek gemaakt.
Groetjes Ingrid

manonantwoord
1 juni 2017 om 17:58

prachtig gedaan zeg, zelf ken ik deze techniek nog niet maar dat komt waarschijnlijk van zelf wel….

groetjes manon

Freubelhutantwoord
2 juni 2017 om 09:23

Mooie kaarten Susan! Creatieve groet Gerreke

Klaartjeantwoord
3 juni 2017 om 21:53

Mooie kaartjes heb je gemaakt!

Susanantwoord
6 juni 2017 om 10:01

Dank jullie wel voor de leuke reacties!

Mirandaantwoord
11 juni 2017 om 22:47

Super leuk gemaakt!

Reactie achterlaten