Sophies verjaardagskaart

De Birthday Fiesta set is een must have voor liefhebbers van alpaca’s. En ik wist meteen aan wie ik een verjaardagskaart met deze vrolijke vriend ging sturen!

Birthday Fiesta

Omdat Sophie samenwoont met een vrolijke drummer, maakte ik speciaal voor haar een shaker kaart in feestelijke kleuren. Voor mij een leuke testcase, want ik had zo’n kaart nog niet eerder gemaakt. Volgens mij met best een aardig resultaat:

Sophies kaartje

 

Voor de achterkant gebruikte ik een stuk papier in de kleur Pumpkin Pie uit het Festive Birthday Cardstock Pack. Het raampje heb ik uitgestanst met de Layering Circles Framelits in het Festive Birthday Designer Series Paper. De cactus in Emerald Envy en de met Many Marvelous Markers gekleurde lama zijn uitgestanst met de Fiesta Time Framelits. De achtergrondstempel komt ook uit de Birtday Fiesta stempelset. Alles bij elkaar een leuke bundel en set papier met veel mogelijkheden.

De naam is gestempeld met het Labeler Alphabet in de kleuren Melon Mambo, Crushed Curry, Tempting Turquoise, Pumpkin Pie en Emerald Envy, uitgeknipt en vastgezet met dimensionals.

 

Detail Sophies kaartje

Workshop shakerkaart

Een shakerkaart is met de nieuwe Foam Adhesive Strips en een stukje window sheet en lovertjes eigenlijk vrij makkelijk te maken. Wil je ook een keer een shakerkaart maken? Neem gerust contact met me op, ik leg het je met plezier uit.

 

 

Deel uw mening