Home deco fotolijst met butterflies thinlits

Home deco fotolijst


Als je je zolder opruimt kom je nog wel eens wat tegen. In een doos vond ik een aantal lijstjes en meteen had ik het idee om deze te gebruiken in een workshop met vriendinnen.Voor ieder maakte ik een verrassingspakketje met daarin de benodigde knutselspulletjes en een lijstje.
Van pakjespret wordt toch iedereen blij?

In een handomdraai een home deco fotolijst

Je hebt weinig nodig om het lijstje te vullen. Wat papier, een beetje lijm, wat 3D-foam en een stukje metaalgaren. Het is wel handig om een stansapparaat te hebben zoals de Sizzix Big Shot machine voor het maken van de vlinder. Maar je kunt natuurlijk iedere afbeelding kiezen die je leuk vindt.

Home deco fotolijst met butterflies thinlits

In Color Collection 2016-2018

In het lijstje wilde ik alleen gebruik maken van de kleuren uit de In Color Collection 2016-2018. Dit is de nieuwe 2-jarige kleurencollectie in de jaarcatalogus van Stampin’ Up. Het mooie van de In Color Collecties is dat papier, stempels, inkt en markers perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit geldt overigens voor alle producten van SU, maar ieder jaar is er een nieuwe In Color Collection. Zo kun je altijd nieuwe combinaties maken. En mochten deze kleuren nu niet in je interieur passen, dan kan je natuurlijk altijd een andere combinatie maken voor je home deco fotolijst.

Playful Palette Designer Series paper en washi tape

Het papier van de achtergrond komt uit het Playful Palette Designer Series Paper Stack. Hierop plakte ik twee stukjes washi tape uit dezelfde serie. Daarop bevestigde ik met 3D-tape (stampin’ dimensional) een reepje emerald envy cardstock met daaronder een stukje zilver metaaldraad. De hoekjes uit het groene papier maakte ik met de Banner Triple pons. De vlinder is met de butterflies thinlits gestanst uit een stukje peekaboo peach cardstock. En dit alles plaatste ik in het lijstje dat ik op zolder had opgeduikeld.

Deel uw mening