Cadeaudoosje: puur natuur

Het was deze keer een grote uitdaging om de bloghop op tijd af te krijgen. Hij leek letterlijk in het water te vallen vanwege wateroverlast. Hop je mee?

Voor de tweede keer in een maand is afgelopen dinsdagavond de wc overstroomd na hevig regenval. Wc, gang en woonkamer helemaal blank en ondanks een dag lang inspectie door de gemeente is het onderliggende probleem nog steeds niet gevonden. Maar chapeau voor de werklui, die er alles aan gedaan hebben ons verder te helpen. Slapeloze nachten krijg je ervan, dus ontspanning is hard nodig!

Wat keek ik er naar uit om lekker aan de slag te gaan voor deze bloghop. Maar hoe anders liep het dus. Al mijn vrije tijd verdampte stukken sneller dan al het water dat mijn huis binnengelopen was. Ik had twee opties: of me op het allerlaatste moment terugtrekken en mijn collega-demo’s voor het blok zetten, die natuurlijk alles natuurlijk al klaar hadden staan, of mijn perfectionisme opzij zetten en gewoon datgene publiceren wat ik af heb gekregen. Ik heb dus voor het laatste gekozen. Dus excuus voor mijn beperkte bijdrage. Tryntsje, met name jij als hardwerkende initiator van deze bloghop verdient meer, zeker met zo’n klein groepje demo’s dat deze keer meedoet.

 

Puur natuur pizzabox

Een simpel ontwerp maar wat mij betreft altijd leuk om cadeau te doen: de Stampin Up! pizzabox!

De stempel op het uitgeponste label (Tailored Tag Punch) komt uit de kersverse Nederlanse set Van Alles Wat en gestempeld met whisper white craft inkt. Dit vond ik wat minder opzichtig dan wit embossing poederHet papier van de wikkel is het Nature’s Poem Designer Series Paper. En als je goed kijkt zie je wat facetet dots en een koperkleurig embellishment van leaves trinkets rondom het nature’s twine.

 

Verder hoppen

Ook nieuwsgierig wat mijn collega’s maakten voor deze bloghop? Hop dan door naar de pagina van Marieke Bart, of terug naar die van Ingrid Reyners.

Ik wens je een zonnige dag vandaag!

 

 

Bekijk alle blogs:

1 Tryntsje van Duren
2 Yvonne van Bruggen
3 Nicole Parmentier
4 Marlieke Smetsers
5 Ingrid Reyners
6 Susan Wevers <—————— hier ben je nu
7 Marieke Bart

9 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Marliekeantwoord
31 mei 2018 om 09:17

Oh wat een ellende heb je te verduren gehad. Dat is echt niet leuk! Goed dat je er toch bij bent met deze bloghop. De pizzaboxes zijn inderdaad altijd leuk en je hebt ‘m mooi versierd!

Mariekeantwoord
31 mei 2018 om 09:26

Het is toch een mooi doosje geworden. Ik hoop dat de wateroverlast snel verleden tijd is.

Petra Timmerantwoord
31 mei 2018 om 09:36

Wat een leuk pizzadoosje zo. Een genot om te mogen ontvangen.

Jolandaantwoord
31 mei 2018 om 09:39

Ondanks weinig tijd en ellende ziet het resultaat er zeker mooi uit. Succes.

ingrid reynersantwoord
31 mei 2018 om 10:49

Wat een leuke pizzabox Susan, mooi om de bladeren in een andere kleur als standaard bij bladeren hoort, te stempelen. Succes met al het water, ik geloof best dat je even een ontspan momentje nodig hebt. Groetjes Ingrid.

Nicoleantwoord
31 mei 2018 om 12:43

Oh jee wat een ellende allemaal! Ik hoop dat het inmiddels droog is bij jullie. Weet uit ervaring hoeveel schade je van al dat water kunt hebben. Je pizzadoosje is superschattig! En soms is het ook juist goed om te laten zien dat je met weinig middelen en tijd ook al prachtige dingen kunt maken toch?! Blij dat je besloten hebt toch mee te hoppen!

Yvonne van Bruggenantwoord
31 mei 2018 om 16:15

Een heel mooi doosje Susan! Heel veel sterkte met alles.. Hopelijk blijft het hierbij, jullie hebben wel genoeg gehad!

CreaNancyantwoord
31 mei 2018 om 21:15

prachtig papier rond je doosje! mooie labels en mooi afgewerkt met het koperkleurige takje!

Susanantwoord
4 juni 2018 om 09:28

Wat een lieve reacties allemaal. Dank jullie wel!
Als het goed is, moet het probleem met een paar dagen zijn opgelost. En dan heb ik eindelijk tijd voor wat meer ontspanning. Fingers crossed!

Reactie achterlaten