BlogHop Team Utopia Annual catalogue 1617

Welkom op de bloghop georganiseerd door Team Utopia, Stampin’ Up! demonstratrices! Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin’ Up! Annual catalogus 2016/2017.

Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Tryntsje van Duren, daar vind je onderaan het bericht een link, deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Daar staat een bericht met weer een link naar een volgend blog en zo hop je verder. Als het goed is hopte je van de blog van Connie Schouten naar deze pagina.

Het is leuk om alle blogberichtjes te lezen, mooie dingen te bekijken en inspiratie op te doen. Hop gerust van blog naar blog en je laat, als je dat leuk vindt, gezellige reacties achter op de bloghopberichtjes bij de deelnemende demonstratrices.

Less is more

Ik houd van rustige kaarten, waarop materiaal, kleuren en vormen zo goed mogelijk tot hun recht komen. Vandaar dat ik onderstaande kaart zo eenvoudig mogelijk wilde houden. Of je nu wel of niet iets te vieren hebt: het is toch iedere dag JOUW dag?!

De basis voor onderstaande kaart is een stuk Dapper Denim cardstock van 15 x 30 cm. Daarop plakte ik een stuk Whisper White cardstock van 14 x 14 cm. De tak haalde ik eerst door de Bigshot met de Botanical Builder Framelits. De bloemen komen uit dezelfde set. De twee kleine bloemen en de blauwe blaadjes van de tak kregen met Wink of Stella een klein glittertje en met in de hartjes een rhinestone. De gebruikte stempel is Confetti Celebration in de kleur Dapper Denim.

It's your day

It's your day detail

It's your day detail

Yay!

Wat was het leuk om de set Confetti Celebration te combineren met de nieuwe Duet Banner pons en de Party Pop-Up Thinlits! Ook onderstaande kaart probeerde ik zo eenvoudig mogelijk te houden. De buitenkant laat nog nog raden waarom het JOUW dag is.

Yay!

Yay! detail voorkant

De banner op de voorzijde van de kaart is een combinatie van een stukje Peekaboo Peach cardstock en daarop een stukje Whisper White cardstock gestempeld met It’s YOUR day! in Sweet Sugarplum. De randjes van het bovenste stukje zijn in Flirty Flamingo met een sponge dauber gekleurd en verder een beetje ingekleurd met Peekaboo Peach, net als de cardstock in dezelfde kleur. De onderkant van de kaart is een dubbelgevouwen stukje Playful Palette Designer Washi Tape.

Wat is een verjaardag zonder taart, kaarsjes en slingers? Het verloopje in de taart maakte met een sponge dauber in de kleuren Peekaboo Peach, Flirty Flamingo en Sweet Sugarplum. De slinger is komt uit de Confetti Celebration stempelset en is gestempeld in de kleur Sweet Sugarplum. De balletjes kleurde ik in met de Peekaboo Peach In Color Stampin’ Write Marker en voorzag ik van een glittertje met de Wink of Stella.

Achtergrond binnenkant

Dit is het resultaat:

Happy Birthday

Mijn collega’s bieden nog meer inspiratie. Hop gerust naar het blog van Marieke Bart.

Ik wens je een zonnige dag vandaag!

Bloghop Team Utopia - vorigeBloghop Team Utopia - volgende

Deel uw mening