En toen was er tijd voor…

Elke dag naar het werk, de kinderen naar school. Even weg uit de waan van de dag? Nodig je beste vriend(in) uit voor een momentje rust onder het genot van een kopje thee, koffie of warme chocomel met slagroom.

Welkom op de bloghop georganiseerd door Team Utopia, Stampin’ Up! demonstratrices! Hoe werkt deze bloghop? Heel simpel. Onderaan dit bericht kun je verder- en terughoppen naar de websites van mijn collega’s. Zij hebben allemaal leuke projectjes gemaakt uit de nieuwe catalogus die vanaf 1 september 2017 beschikbaar is.

 

Hug in a Mug

Een aangename verrassing. Deze keer geen blauwe envelop of factuur op de mat, maar een uitnodiging. Even uit de waan van een dag een momentje van rust. Samen gezellig bijkletsen onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of warme chocomel met slagroom.

Toen ik de herfst/winter catalogus in handen kreeg, wist ik meteen dat ik met de set Hug in a Mug iets ging maken. Juist omdat het een set is die niet opvalt in de vooral met Halloween en kerst gevulde catalogus. Voor je het weet blader je eraan voorbij. Als je alle 32 losse stempeltjes ziet, denk je misschien: “Wat moet ik hiermee?”. Toch had ik meteen een idee:

 

Benodigdheden
De basis voor deze kaart is dik whisper white papier. Het ondergrondpapier heet Merry Little Christmas Designer Series Paper. Ik stempelde met Hug in a Mug op whisper white papier en kleurde het in met een aqua painter. Ik knipte dit uit en plakte het op 3 vierkanten vellum. Deze stanste ik in 3 formaten met Stitched Shapes Framelits. 

 

Doe een theedoosje cadeau

Wat geef ik cadeau? Vaak een lastige vraag. Ik hou van zelfgemaakte cadeautjes. Omdat deze met aandacht zijn gemaakt, speciaal voor de ontvanger. Omdat ik nogal wat theeleutende vriendinnen heb, maakte ik een theedoosje. Dit doosje is makkelijk te openen en te sluiten en vul ik met theezakjes. Maar er past ook een cadeaukaart in en wat lekkers.

 

 

Benodigdheden
Het doosje maakte ik met behulp van de Gift Bag Punch Board. Ik gebruikte Foil Frenzy Specialty Designer Series papier. Ik heb hem zo gemaakt dat je hem zonder problemen kunt openen en sluiten.

De cirkels stanste ik met de Stitched Shapes Framelits. Het theekopje stempelde ik met Hug in a Mug en voorzag ik van een gouden laagje met goud embossing poeder. De stempels van de beker met PAR-TEA in a cup komen uit de set Merry Café. In twee kleuren gestempeld en ingetekend met Stampin’ Write Markers. Ik gebruikte twee soorten washi tape: gouden Year of Cheer Specialty Washi Tape (boven in cirkel de helft van de breedte) en Basic Pack 3 Washi Tape.

 

Wil je weten hoe je het doosje maakt?
Stuur me dan even een mailtje en ik leg het je uit!

 

Verder hoppen

Ook nieuwsgierig wat mijn collega’s maakten voor deze bloghop? Hop dan door naar de pagina van Ingrid Heijnen-Hermens, of terug naar die van Marieke Bart.

Ik wens je een zonnige dag vandaag!

7 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Miranda Molsantwoord
31 augustus 2017 om 09:12

Superleuke creatie!

Marliekeantwoord
31 augustus 2017 om 09:43

Zwart-wit en dan felle kleuren erbij. Ik houd ervan. Mooi gemaakt!

Tryntsje van Durenantwoord
31 augustus 2017 om 10:05

Erg leuk!! dankjewel voor je deelname aan onze bloghop van Team Utopia

Hennyantwoord
31 augustus 2017 om 12:12

super leuk!

Yvonne van Bruggenantwoord
31 augustus 2017 om 12:59

SU-per leuke projectjes! Ik heb voor de hop dezelfde set gebruikt, maar weer heel anders 🙂
Groetjes, Yvonne

manonantwoord
31 augustus 2017 om 15:43

prachtig gedaan

groetjes manon

ingrid reynersantwoord
2 september 2017 om 17:05

Wat heb je dit geweldig mooi gemaakt. Je hebt gelijk de set valt in de catalogus bijna niet op, maar jij laat hem in de spotlights staan. En je laat zien hoe geweldig veelzijdig hij is. Wat een leuk doosje heb je gemaakt. Daar mag je me de uitleg wel van geven. Groetjes, Ingrid.

Reactie achterlaten