Bloghop: vrolijke vogeltjes

Vrolijk fluitend hoppen we er weer op los. Fladderend door de pagina’s van mij en mijn collega demo’s. En ben jij de geluksvogel die de stempelset wint?

Welkom op de bloghop georganiseerd door Team Utopia, Stampin’ Up! demonstratrices! Hoe werkt deze bloghop? Heel simpel. Onderaan dit bericht kun je verder- en terughoppen naar de websites van mijn collega’s. Zij hebben allemaal leuke projectjes gemaakt uit de nieuwe catalogus die vanaf vandaag beschikbaar is.

Winactie! Ben jij de geluksvogel?

Door te hoppen kun je onderstaande stempelset winnen! Deze bloghop start op het blog van Tryntsje van Duren. De laatste pagina is die van Miranda Mols, teamleider van Stampin Utopia en degene die de prijs ter beschikking stelt. Op hun pagina kun je zien wat je moet doen om deze prijs te kunnen winnen.

Vrolijke stempels: Feathery Friends

Mijn keuze voor deze bloghop is gevallen op de stempelset Feathery Friends. Als je de vrolijke tekeningen ziet, wil je meteen je markers of potloden pakken om te gaan kleuren! Dus wilde ik natuurlijk weer wat anders. Dus ging ik aan de slag met Aqua Painter, Stampin’ Write Markers en Stampin’ Spritzer op Watercolor Paper.

De afbeelding maakte ik waterafstotend met wit heat embossing. Mijn eerste proefje was met transparant poeder, maar omdat ik voor de kaart aquarelpapier wilde gebruiken, liep de kleur onder de tekst teveel door. Dit maakte het geheel te onleesbaar, dus stapte ik over op een witte tekst. Op de achterkant van de envelop heb ik een stempel met de tak uit dezelfde set gezet. Gebruikte kleuren: Lemon Lime Twist, Night of Navy en Tranquil Tide.

 

Lemon Lime Twist

De volgende kaart is gemaakt in één kleur: Lemon Lime Twist.

 

De techniek voor deze kaart is een stukje bewerkelijker. Ik maakte gebruik van een masker op de vogel. Vervolgens heb ik hem in verschillende tinten Lemon Lime Twist ingekleurd met de aqua painter en marker. Hoe vaker je over hetzelfde stukje heen kleurt, hoe donkerder de kleur wordt. En de nieuwe Glitter Enamel Dots (in de kleur old olive) passen er perfect bij!

 

Hop hop hop!

Ook nieuwsgierig wat mijn collega’s maakten voor deze bloghop? Hop dan door naar de pagina van Thea Vercoulen, of terug naar die van Relinde Scheepers

Ik wens je een zonnige dag vandaag!