Iets te vieren? Sale-A-Bration!

De nieuwe voorjaarscatalogus van Stampin’ Up! en de gratis producten* tijdens de Sale-A-Bration waren een feestje. Bekijk de bloghop van Team Utopia!

Welkom op deze bloghop georganiseerd door Team Utopia, Stampin’ Up! demonstratrices! Hoe werkt het? Heel simpel. Onderaan dit bericht kun je verder- en terughoppen naar de websites van mijn collega demo’s. Zij maakten allemaal leuke projectjes uit de voorjaarscatalogus en/of Sale-A-Bration folder van 2018.

 

Perennial Birthday

Met de stempelset Perennial Birthday maakte ik drie eenvoudige kaartjes, elk net een klein beetje anders:

Perennial Birthday

Benodigdheden
De basis voor deze kaarten is dik whisper white papier. De afbeelding stempelde ik op gewoon whisper white. Handig om dit met de nieuwe Stamparatus te doen! De bloemetjes stipte ik aan met Wink of Stella. Het papier even onder de naaimachine en twee van de kaartjes met een stukje basic black cardstock eronder. De linker is aan de onderkant voorzien van Whisper White 1/4″ Organza Ribbon.

 

Sale-A-Bration met Beautiful Peacock en Beste Wensen

Soms moet je even goed kijken naar de mogelijkheden van een stempelset. Op het eerste gezicht is de gratis SAB-stempelset* Beautiful Peacock mogelijk niks voor jou en ga je meteen voor de vrolijke Party Pandas. Voor mij is het precies andersom:

Benodigdheden
Deze kaart is in aquareltechniek gestempeld op Watercolour Paper in de kleuren  Lemon Lime Twist, Pool Party en Night of Navy. Basis voor de kaart komt van de Note Cards & Envelopes met hierop een stuk Night of Navy cardstock. De tekst “voor jou” komt van de gratis stempelset* Beste Wensen uit de SAB-folder. Deze is gestempeld op vellum. Hieronder zit een stukje Lemon Lime Twist 3/8″ Mini Striped Ribbon en een stukje washi tape van het Basics Pack 3. Tenslotte plakte ik Tutti-frutti Adhesive-Backed Sequins op de kaart. Ook de envelop voorzag ik van hetzelfde stempeltje uit de stempelset.

*Bestel je in de periode van 3 januari t/m 31 maart 2018 voor tenminste 60 of 120 euro aan Stampin’ Up! producten, dan kun je een gratis item uitkiezen uit de Sale-A-Bration folder.

Verder hoppen

Ook nieuwsgierig wat mijn collega’s maakten voor deze bloghop? Hop dan door naar de pagina van Yvonne van Bruggen, of terug naar die van Relinde Scheepers.

Ik wens je een zonnige dag vandaag!

 

Bekijk alle blogs:

1 Tryntsje van Duren
2 Connie Schouten
3 Cynthia van der Wilk-Hoedeman
4 Ellen Hamhuis
5 Ingrid Heijnen-Hermens
6 Ingrid Reyners
7 Jolanda Stokvis
8 Marieke Bart
9 Marlieke Smetsers
10 Marlous Theunissen
11 Natalie Vijlbrief
12 Nicole Parmentier
13 Petra Timmer
14 Relinde Scheepers
15 Susan Wevers <- je bent nu hier
16 Yvonne van Bruggen
17 Bezig Bijtje