Bloghop voorjaar 2017

Welkom bij deze BlogHop van Team Utopia met veel knutselinspiratie voor komend voorjaar. En als je helemaal rondhopt zelfs een leuke winactie voor de snelle hoppers! Hoe werkt een bloghop? Heel simpel. Onderaan dit bericht kun je verder- en terughoppen naar de websites van mijn Stampin’ Up! collega’s. Zij hebben allemaal leuke projectjes gemaakt uit de nieuwe catalogus die vanaf 4 januari 2017 beschikbaar is.

Winactie!

Door te hoppen kun je een leuke prijs winnen! Deze bloghop start op het blog van Tryntsje van Duren. Daar vind je een ei met een letter of leesteken. Als je verder hopt naar de volgende pagina vind je weer een ei met een letter of leesteken. Verzamel ze allemaal, dan krijg je een zin. De laatste vind je op de pagina van Miranda Mols, teamleider van Stampin Utopia en degene die de prijs ter beschikking stelt. Laat je overal een reactie achter, dan vergroot je je winkans!

Stuur de gevonden zin vóór 4 januari 2017 in een e-mail met je naam, adres en woonplaats naar stampinutopia@ziggo.nl. Op 5 januari maken we de winnaar bekend. De prijs is de exclusieve hostess set Iconic Occassions op blz 3 van de nieuwe catalogus (demo’s zijn uitgesloten van deelname.)

Wil je de nieuwe catalogus ontvangen? Neem gerust contact met me op door een mailtje te sturen naar info@studiozevenbergen.nl.


De gelukkige winnares is bekend; Manuela van harte gefeliciteerd met je prijs!

Herinneringen opslaan met Project Life

Hoera, op 10 februari 2017 krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! We verhuizen van Breda naar Zevenbergen. Vlakbij familie, vrienden, in een rustige groene buurt én met mijn eigen studioruimte waar ik lekker kan werken en workshops kan geven. Voor het zover is, droom ik over welke mooie momenten we er mogen beleven. En deze wil ik natuurlijk vastleggen. Verbouwing van het huis, het maken van nieuw werk, wie weet wat de toekomst brengt. En met de Project Life lay-outs die ik maakte voor deze bloghop start ik met het bijhouden van deze mooie herinneringen.

 

Herinneringen opslaan met Project Life

 

Celebrate Every Day

De foto bewerkte ik op de computer en is geprint op mijn Canon Selphy. De achtergronden maakte ik met de nieuwe Tie Dyed stempelset in de kleuren soft sky, smoky slate en basic black. De kaartjes zijn op maat gesneden op 2×2 inch met de Stampin’ Trimmer of uitgestansd met de Project Life Cards & Labels Framelits Dies op de Bigshot. De ronde hoeken op de foto en het kleine kaartje maakte ik met de Project Life Corner Punch. De lovertjes komen uit het Metallics Sequin Assortment en hier en daar vind je een glinstertje van de Rhinestone Basic Jewels en de Wink of Stella.

Een plek vol warmte
dit nieuwe huis
een plek om te zeggen
dit is thuis

 

Deze tekst komt uit een van de weinige Nederlandse stempelsets die Stampin’ Up heeft uitgebracht: Flourishing Phrases. Stampin’ Up! heeft verschillende insteekhoezen in het assortiment. De linker hoes komt uit het Variety Pack uit de jaarcatalogus en de rechter uit het Variety Pack 2. Ik maakte gebruik van diverse accessoires en stempeltjes uit het Celebrate Every Day Project Life Accessory Pack.

 

Project Life - Verhuisbericht

Project Life - The Little Things detail

Project Life - Wij gaan verhuizen

Project Life - Oh, so happy around here

Project Life - What a beautiful life

 

Ook nieuwsgierig wat mijn collega’s maakten voor deze bloghop? Hop dan door naar de pagina van Muriel Holtes, of terug naar die van Yvonne Leferink.

Ik wens je een zonnige dag vandaag!

Bloghop Team Utopia - vorigeBloghop Team Utopia - volgende